Η εταιρεία P.D. Eurohome4u είναι Αδειούχα εγγεγραμμένοι μεσιτική εταιρεία στο συμβούλιο μέσητων Αθηνών με αριθμό μητρώου 165 , Με έδρα την Αθήνα όπου με αξιοπιστία επαγγελματισμό και ήθος συνεχίζει δυναμικά εξασφαλίζοντας την Άρηστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

P.D. Eurohome4u δραστηριοποιείται σε όλες τις κατηγορίες ακινήτων.

Κατοικίες
Επαγγελματική χώροι διαμερίσματα
Γραφεία
Καταστήματα
Βιομηχανικά ακίνητα
Οικόπεδα
Αντιπαροχές
Χωράφια
Εμπορικά ακίνητα
Διαχείρισιν ακινήτων ανακαίνισης

Λόγω της πολύχρονης πείρας και γνώση της αγοράς που έχει το γραφείο μας μπορούμε να σας εγγυηθούμε τα καλύτερα αποτελέσματα στην αναζήτηση αγορά, πώληση, και ενοικίαση του ακινήτου σας.

Η εταιρεία PD. Το Eurohome4u δραστηριοποιείται επίσης σε βαλκανικές χώρες όπως η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Σερβία, το Μαυροβούνιο και άλλες χώρες.Δραστηριοποιείται επίσης και στο Ηνωμένο Βασίλειο (Αγγλία).

Συνεργαζόμαστε σε κάθε στάδιο με τους πελάτες μας και διεκπεραιώνουμε με υπευθυνότητα όλες τις απαραίτητες εργασίες που θα σας εξοικονομήσουν χρήμα και χρόνο προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις. Διαπραγματευόμαστε με υπευθυνότητα και εχεμύθεια κάθε περίπτωση την προώθηση των συμφερόντων του πελάτη μας. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη μας.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας με λογιστές, δικηγόρους, αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και τεχνικά συνεργεία για σκοπούς ανακαίνισης για καλύτερο αποτέλεσμα για το πελάτη μας.