Ποιοι είμαστε

Η εταιρία, P.DEurohome4u, είναι αδειούχα μεσιτική εταιρεία και εγγεγραμμένη στο συμβούλιο μεσιτών Αθηνών με αριθμό μητρώου 165.

Ιδρύεται το 2017 στην Αθήνα από τον  Παναγιώτη Δαμιανού ο όποιος από το 1986 δραστηριοποιείται στον τομέα της διαχείρισης, διαφήμισης και προώθησης ακινήτων. Με το πέρας των σπουδών του στο εξωτερικό, εντάσσεται στο δυναμικό της  εταιρίας,  ο Κωσταντίνος Δαμιανού, υιος του Παναγιώτη Δαμιανού, ο οποίος φέρει μαζί του νέες και πρωτοποριακές ιδέες που θα βοηθήσουν στην μετέπειτα εξέλιξη την επιχείρησης.

Με την πολυετή εμπειρία μας, νέα μηχανογραφικά λογισμικά συστήματα καταχώρησης ακινήτων και διαφήμισης, την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό, εξασφαλίζουμε την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας απο όλα τα μέρη της γης.

Αν θέλετε να πουλήσετε το σπίτι σας σε έναν αξιόπιστο αγοραστή, να ενοικάσετε την ιδιοκτησία σας σε σεβαστούς μισθωτές, ή αν ακόμα ψάχνετε ένα νέο μέρος για να ζήσετε - θα είμαστε εκεί σε κάθε βήμα της διαδρομής.


Τέλος, η εταιρεία μας συνεργάζεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, με λογιστές, δικηγόρους, αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και τεχνικά συνεργεία όσον αφορά τη διαχείριση ή την ανακαίνιση κατοικιών.

Εάν έχετε ερωτήσεις - επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.